В училище,  Творчески активности

Интегриран урок на тема “Музиката в българското кино”

Интегриран урок по Анализ на музиката и История и цивилизация на тема „Музиката в българското кино“ съвместно с колежката Вили Терзийска и ученици от 10. А и 10. Б клас. Това бе една своеобразна изнесена извън училище изява. Нейн домакин стана нашият традиционен партньор ХГ „Станислав Доспевски“ гр. Пазарджик, на 06.12.2016 г.

Музиката в българското кино, 06.12.16
Колажът и снимка за спомен от интегрирания урок по Анализ на музиката и История и цивилизация на тема „Музиката в българското кино“ съвместно с колежката Вили Терзийска и ученици от 10. А и 10. Б клас, ХГ „Станислав Доспевски“ гр. Пазарджик, на 06.12.2016 г.
Снимки: училищен архив

В урока се включиха ученици от 10 А и 10 Б клас. Това бе нашата символична подкрепа за проекта на Българската национална телевизия „Лачените обувки на българското кино“, стартирал през 2015 г. Представител на националната телевизия бе Альоша Карабельов – възпитаник на нашето училище и понастоящем оператор в 
БНТ 2. Той се включи с изпълнение на пианото и разкази за работата си в телевизията. Към момента вече е ясно, че този наш урок е класиран за участие в ежегодния конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците – 2017” на тема „Развиваща и подкрепяща образователна среда – творчество, успеваемост, духовност”, който ще се проведе в периода 26 – 31 август 2017 г.  в СОК „Камчия”.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *