В училище,  Новини,  Творчески активности

Рок в Чиксалън

Изпращам успешен втори сезон за Радио “Чиксалън”, в който записахме почти четиредесет епизода и реализирахме пет творчески срещи. А проектът за подкаста стана победител на Областния кръг на олимпиадата по гражданско образование и се класира за XI Национален конкурс “Извънкласните и извънучилищни дейности – 2024” на СБУ през август в “Албена”.
След равносметката е време за отдих, но преди това съм щастлив да съобщя, че новият сезон и новата учебна кампания ще преминат под знака на рок музиката.
Представители на няколко от най-обичаните български рок банди и изпълнители вече потвърдиха, че се включат в инициативата, която с моята духовна сестра Petya нарекохме “Рок в Чиксалън”.
Това ще бъде поредица от творчески срещи, в периода февруари-март 2025 година, с изявени български рок музиканти, които ще се срещнат с децата на СУ “Георги Брегов” гр. Пазарджик и всички “родени за рок”.
Имената на участниците в “Рок в Чиксалън” засега ще запазя в тайна, но съм щастлив и благодаря на всеки един от тях!
По този начин, след точно 10 години, когато направихме Месец на рок музиката в училище, рестартираме идеята в по-голям мащаб.
Ще имаме и медийни партньори в лицето на една национална и една от местните медии. И тях засега ще запазим в тайна.
Честно казано – нямам търпение!
Let There Be Rock!
Истории, които се помнят

 

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *